Congres Levende Talen – Russisch

Congres Levende Talen (online) – met drie workshops Russisch

Op vrijdag 26 november vindt het Congres Levende Talen plaats. Het thema ‘Taal in beweging’ wordt online uitgewerkt en wel in zes rondes met in totaal 78 workshops.

De sectie Russisch heeft drie workshops georganiseerd, over het gebruik van digitale woordenboeken met ABBY Lingvo, over Fenja – de taal van de goelag en over Russische literatuur in de maatschappijleerles. Meer informatie vind je hier. Bekijk ook de flyer. Ben je ook geïnteresseerd in workshops over Pools en over meertaligheid in het onderwijs, kijk dan hier.

Deelnemen en lid worden van Levende Talen
Het Congres is gratis voor leden van Levende Talen; niet-leden betalen €85,- waarbij een lidmaatschap tot 1 januari 2023 is inbegrepen. Informatie over het lidmaatschap van de sectie Russisch vindt u hier, inclusief algemene informatie over het lidmaatschap.

Studenten opgelet:
De eerste 20 studenten die zich aanmelden kunnen gratis deelnemen, daarna betalen studenten €5,-; voor een bijbetaling van 20 euro ontvangen zij een lidmaatschap tot 1 januari 2023.

Het volledige programma en de mogelijkheid om u in te schrijven, vindt u op de website van Congres Levende Talen. Inschrijven is mogelijk vanaf 4 oktober 2021.

We hopen u allen te mogen begroeten.