Nascholing aan het Nederlands Instituut in Sint-Petersburg (NIP)

Dit jaar organiseert het NIP het nascholingsprogramma: Mijn Rusland: taal en cultuur voor vergevorderden. 27 april-7 mei 2017

Het is een intensief programma in een groep van ca. 12 deelnemers. Iedereen met een vergevorderde kennis van het Russisch kan deelnemen, en ook internationale deelnemers zijn welkom. Het tiendaagse programma is een combinatie van werkcolleges en lezingen, taal en cultuur. Het taalonderdeel is in handen van NIP-docente Julia Sjabarova. Daarnaast behandelen gastsprekers culturele, historische of actuele aspecten in lezingen en excursies. U bezoekt bijzondere locaties en onverwachte plekken in Sint-Petersburg. Dit jaar is een driedaagse excursie naar Archangelsk (van 4 tot en met 6 mei) onderdeel van het nascholingsprogramma. Voertaal van de cursus is Russisch.

Bezoek de site van het NIP of ga rechtstreeks naar de pagina met meer informatie over nascholing. Aarzel niet te mailen met je vragen.

Het NIP geeft een nieuwsbrief uit voor wie op de hoogte wil blijven van haar activiteiten. Aanmelden kan via dit formulier.