HERINNERING aanmelden havo/vwo examen Russisch vóór 1 januari 2019

Wij willen erop wijzen dat leerlingen op een school zonder het vak Russisch zich via deze website tot 1 januari 2019 kunnen aanmelden voor havo/vwo examen Russisch in schooljaar 2018-2019.

Als Russisch geen vak is op de eigen school dan kunnen leerlingen op afstand begeleid worden naar het eindexamen Russisch. Hoe dat precies werkt, leest u in het document Het examen Russisch op een school zonder Russisch.

Leerlingen met belangstelling voor het eindexamen Russisch dienen zich voor 1 januari 2019 aan te melden. Na 1 januari 2019 worden aanmeldingen voor examenbegeleiding in schooljaar 2018-2019 niet meer geaccepteerd. Vul het aanmeldformulier in, maak er een print van en stuur het ingevulde formulier met de benodigde handtekeningen aan de sectie Russisch. Het adres staat in het aanmeldformulier.